Derfor skal du vælge bed and breakfast i Grønland

bed and breakfast Grønland

Grønland er et af de mest fascinerende, vilde og forunderlige steder på denne jord. Den både enormt grønne og enormt kolde ø ligger isoleret for sig selv, og det kan mærkes. Den grønlandske kultur, i form af både tøj, mad og social opførsel, er nemlig blomstret næsten uden hindringer, og er i dag meget distinkt. Sammen med den vilde natur er dette noget, som er med til at gøre Grønland til et utrolig fascinerende sted at besøge.

Grønland er et land, som kan appellere til personer i alle aldre og med alle baggrunde. Den smukke ø er perfekt til ture med familien, idet den tilbyder aktiviteter, som kan fascinere og underholde både store og små. Man kan for eksempel vandre i de smukke bjerge, køre med hundeslæde og se på de fantastiske og meget varierede dyreliv. Mulighederne er mange, og de gøres alle sammen bedre af grønlændernes gæstfri og nysgerrige opførsel. Måske er øboerne sjældent de første, som tager kontakten, men viser man interesse og engagement, så vil man opdage, at de er et utrolig varmt og åbent folk at omgås.

Bed and breakfast er den bedste måde at lære de lokale at kende på

En stor del af det at rejse er for mange at opleve den lokale kultur. Det gør man nu engang bedst ved at komme i kontakt med de lokale, som kan vise en de rigtige restauranter, steder at besøge og ting at købe. Men hvis man bor på fine hoteller og kun spiser på de dyreste restauranter, så sker dette næppe. Tværtimod bliver man isoleret, og så risikerer man med stor sandsynlighed at falde lige i alle de dyre og meget lidt autentiske turistfælder.

En måde at komme uden om dette på er ved at bo på et bed and breakfast Grønland, mens man er i Grønland. Bed and breakfast er et hotel, men konceptet er lidt anderledes end de fine hoteller, som man måske er vant til. Bed and breakfast er nemlig mindre og mere intimt. Her er det ofte en lille familie eller nogle få personer, som bestyrer stedet, og det er dermed det samme personale, som man møder hver dag. Det er også personalet, som hver morgen serverer morgenmad for en. Og dette giver god mulighed for at lære dem at kende, og lytte til deres råd.

Med bed and breakfast støtter du den grønlandske kultur

Der er også en anden fordel ved bed and breakfast, som mange ikke tænker over. Det er sådan, at de store hoteller og hotelkæder ofte er ejet af de samme personer. Når man bruger deres hoteller, går pengene således lige i lommen på en tilfældig rigmand. Med et bed and breakfast støtter man derimod lokale eller i hvert fald personer, som er bosiddende på Grønland. Disse penge går indirekte til at opretholde og vedligeholde den lokale kultur og de lokale traditioner. Og det er da noget sjovere, end at bidrage til en millionærs swimming pool.