Er det snart tid til at bestille mad til konfirmationen?

For mange forældre kan børnenes konfirmationer løbe op i mange penge. Der skal både købes pænt konfirmationstøj til konfirmanden og eventuelt nyt festtøj til resten af familien. Nogle mennesker skal leje lokaler til festlighederne, og så er der jo også maden. Alle disse ting bruger forældrene rigtig meget tid og energi på at forberede. Maden er især det, som der tager længst tid at planlægge og lave. Det kan især være stressende og blive mere en byrde end en glæde at forberede og lave alt maden til gæsterne. Man skal bruge mange måneder på at planlægge menuen og lave de forskellige retter. Mange sætter også venner og bekendte i gang, og det kan dermed blive en hård og kedelig affære. For at lette presset på skuldrene og lade en festdag blive festlig og ikke stressende, så er det en rigtig god idé at bestille maden udefra. Med en konfirmationsmenu, som er nøje planlagt og anrettet kan forældrene have deres fokus på konfirmanden og gæsterne og slappe af til denne fest, som kun bliver afholdt en gang for et barn.

En konfirmationsmenu der sætter prikken over i’et

konfirmationsmenu

Det er en fordel at bestille konfirmationsmenuen til festen i 2018 allerede i dag. Alle de gode steder bliver hurtigt booket og udsolgt, så man skal i den grad være tidligt ude, hvis maden både skal være i god kvalitet og have en god pris. Der er mange ting, som man skal have med i overvejelserne, når man skal bestille mad til konfirmanden. Skal maden være buffet eller anrettet? Hvor mange retter skal der være? Det kan både være 1 ret, 2 retter eller måske 3 retter? Ligeledes skal man overveje, hvilken slags mad, som man har lyst til. Måske skal det være traditionelt eller lidt mere specielt og vovet. Der er mange valg at tage, men det nemmeste vil helt sikkert være, at tale med et sted, der tilbyder en konfirmationsmenu. På denne måde kan de vejlede en og tilpasse menuen, således festen og maden vil blive en uforglemmelig oplevelse for både konfirmanden, forældrene og alle gæsterne.

En konfirmationsmenu kan både være dinner transportable eller spises i de tilhørende lokaler

konfirmationsmenuEndnu en vigtig ting at overveje i forbindelse med konfirmationsfesten er, hvor festen skal afholdes, og hvor maden skal spises. Hvis man har plads hjemme i stuen, og man vil holde en intim konfirmationsfest med få og tætte gæster, så kan man stadig bestille maden udefra. Mange steder bliver maden anrettet, således man bare skal varme det, der skal varmes, og så kan man bare sætte maden på bordet og nyde lækkerierne. Hvis man vil holde festen et andet sted, så er der også mange, der lejer lokaler til festen. I rigtig mange tilfælde udbyder restauranter og firmaer selskabslokaler, hvis man bestiller konfirmationsmenuen ved dem. Dette er en rigtig god løsning, så man heller ikke skal tænke på alt det praktiske. Dette indebærer tjenere, afrydning og ikke mindst opvask. Konfirmationsfesten bliver dermed let at afholde for forældrene, og det behøver ikke engang at blive særligt dyrt. Der findes mange steder, hvor prisen er fornuftig, og kvaliteten på mad, lokale og personale er rigtig god.