Hvad er gardinbussen styrker

er gardinbussen

Når de fleste af os tænker på spisestuer, tænker vi på borde, buffeter, stole og lysekroner. Men lige så vigtigt ― forudsat at der er et vindue i spisestuen ― er gardinbussen og gardinbussen.

Midt i alle de hårde møbler, der har en tendens til at fylde dette rum, er det vidunderligt at have noget stof og tilføje et strejf af blødhed. Så selvom du normalt ikke inkluderer flydende gardinbussen og gardiner, er det værd at overveje at tilføje nogle til spisestuen.

Valg af gardiner og gardiner til spisestuen

Tænk på stilen på dit værelse og hvad der fungerer. Hvis du kan lide store, flydende gardiner, der pytter på gulvet, så gå efter det. Hvis du foretrækker et mere skræddersyet look, skal du vælge noget, der er lidt mere strømlinet. Pointen er at bruge en vidde af stof for at tilføje blødhed, noget hårde persienner eller skodder bare ikke kan opnå.

Stoffer og mønstre

Et populært udseende i spisestuer er at trække alt sammen ved at bruge det samme stof til vinduesbehandlinger, som du gør til sædehynder eller duge. Det er lidt gammeldags og traditionelt, men spisestuen er et sted, hvor dette look virkelig fungerer. Når det er sagt, er det bestemt ikke nødvendigt. Du kan altid trække en farve ud af et stykke kunst eller et andet stof og bruge den, hvis du ønsker en ensfarvet farve. Du kan også vælge gardiner og gardiner med et mønster. Bare sørg for at binde alle farver i rummet på en eller anden måde.

Se de bedste måder at vælge gardiner på

Når det kommer til typen stof, afhænger det virkelig af det look, du kigger efter. Elegante silke og rige fløjler er gode til formelle og dramatiske rum, mens lettere bomuld og endda sengetøj kan fungere til lettere og mere afslappede rum.

Send feedback

Husk, når du vælger behandlinger med lange vinduer, at gardiner og gardiner altid mindst skal skumme gulvet. Det er også fint for dem at pule lidt, hvis det er det look, du ønsker, men det skal aldrig være for kort. Når de ikke mindst skummer gulvet, har de en tendens til at se trunker ud. De fleste designere er enige om, at dette er en af ​​de største fejl, folk begår, når de dekorerer (det gælder ethvert rum, ikke kun spisestuen).

Hvis du har problemer med at finde gardiner, der berører gulvet, kan du altid justere stangen lidt. Normalt er de monteret ca. 4 inches over vinduesrammen, men det er ikke skrevet i sten. Juster det derefter, så det passer til dit rum. Standarden for stangen er også at hænge den, så du har ca. 6 til 8 tommer på hver side af rammen. Hvis du vil have vinduet til at se større ud, kan du gøre det lidt bredere.

Hvad er de bedste gardiner du kan finde?

Nøglen til god interiørindretning er balance. I et rum, hvor der er meget hårde møbler, er det en god ide at tilføje lidt blødhed. I spisestuen er den bedste måde at gøre det på med nogle smukke gardinbussen og gardinbussen.