Hvad skal du vælge af myrebekæmpelse

om myrebekæmpelse

Lad indrømme det, myrer i dit hus kan være en stor gener. Det er ikke kun frustrerende at have myrer løber rundt, men en koloni af myrer kan faktisk forårsage en masse skader også. Det er temmelig uhygiejnisk at have myrer inde i dit hjem. Nogle myrsorter kan endda bide mennesker. tissemyrer, derimod, er kendt for at beskadige byggematerialer. Myrer inde i huset forurener bestemt fødevaren. De bærer bakterier, som de kan overføre til mad eller et åbent sår. Myrer har en forskelligartet familie; de er omkring 12.000 forskellige sorter af myrer. Vi hader alle, hvordan myrer kommer ind i vores huse, især om sommeren. De bor i vores hus som de ejer det; godt der er nogle måder, der kan hjælpe med at slippe af med myrerne; en af ​​dem er at holde dit hus helt rent. Vi foreslår nogle fantastiske hjem rets midler, som du har brug for lige nu for at sikre, at der ikke er myrer i dit hus. Sådan fjerner du myrer.

Det bedste middel til at fjerne myrer

Et af hjemmet retsmidler for at slippe af med myrer er at bruge kridt. Kridt indeholder calciumcarbonat, som hjælper med at holde myrer væk. Spray noget pulveriseret kridt i de områder, der er indrejsepunkterne af myrer eller tegne en kridtlinje ved indgangen. For at holde myrer i dit hus skal du tegne kridtninger, så disse fejl ikke kommer ind. Selv om det ikke er klart, hvorfor denne linje stopper myrerne fra at komme ind, men det er helt sikkert effektivt. Sørg for at gøre linjen på en måde, der er uden for rækkevidde af ethvert barn i huset. 2. Citroner

Klem en citron eller placere citronskræl på steder, hvor myrerne kommer ind. Du kan også vaske dine gulve med vand, der har lidt citronsaft tilsat det. Myrer synes tilsyneladende ikke om duften af ​​citronsaft, så de vil holde sig væk. Noget surt og bittert kan holde myrerne væk, men noget sukker er myrer bedste ven. Så sørg for at du ikke holder noget sødt, der kan tiltrække myrerne på en eller anden måde. Hold din køkkenplade helt ren og læg peelingen lige der.

Hvordan kan du fjerne myrer bedst

er ens som citroner; de holder myrerne væk fra at besøge dit hus. Lav en pasta med et kop varmt vand og et par appelsinskal, som vil hjælpe med at slippe af med myrer. Spred denne pasta omkring indtrænge punkter af myrer og tør det af bagefter. Du kan også placere appelsinskal på køkkenpladen eller hvor du tror, ​​at disse myrer kan komme ind fra. Det virker som naturligt afskrækkende for myrebekæmpelse, der ikke kun kan holde dem, men også holde dem væk. Så bring de orange skinner til nogen brug og sørg for, at ingen myrer besøger dit hus længere.

Myrer bekæmpelse er temmelig stolte af sukker, men de hader peber. Sprinkle peber på de områder, hvor myrer kommer ind i dit hus. Dette vil hjælpe med at slippe af med myrer. Cayenne peber eller sort peber er hadet af myrer. Du kan også lave en opløsning af peber og vand og sprøjte det nær entrant områder. Peberen ville ikke dræbe myrerne, men definitivt afskrække dem fra at vende tilbage til dit hus. Sørg for at rengøre området, hvor du vil sprøjte peberopløsningen. Se mere om myrebekæmpelse