Spejlskabe Man Kan Spejle Sig I

Spejler Mig I Mine Spejlskabe

Hejsa alle jer derude.
Jeg har hørt mange der siger at piger bruger rigtig lang tid på badeværelset, og jeg er en af de piger, men jeg tror måske at jeg står derude af lidt af en anden grund end så mange andre gør, for jeg står der mest bare for at spejle mig i mine to spejlskabe som jeg har ude på badeværelset, jeg har nemlig to af dem, jeg har et over vasken som så mange andre også har, og så har jeg et bag mig, så de hænger overfor hinanden, hvilket gør at jeg også kan se mit hår bagfra, som jeg også bruger meget tid på.

Jeg bor alene, og det er nok meget heldigt for med alt den tid som jeg kan stå og kigge ind i mine spejlskabe på badeværelset, så er der ikke tid til at der også er andre som skal derud, og jeg nyder at stå derude og bare kigge på mig selv, det er en form for afstresning for mig, jeg slapper så meget af når jeg står der og nyder mit eget spejlbillede.

Begge mine spejlskab med stikkontakt er ens, og de er begge meget elegante, det var lidt af et krav jeg havde dengang jeg købte dem, fordi jeg vidste at jeg ville komme til at bruge meget tid på at stå og kigge på dem, og mig selv i dem, så det var vigtigt at de var meget elegante.

spejlskabe