Til Konference i Middelfart

En smuk konference i Middelfart

Min chef kom og sagde til mig at jeg skulle tage til Middelfat hvor jeg skulle deltage i en konference, jeg vidste ikke lige hvorfor at det var mig han ville have med til det, men jeg ville gerne afsted, for jeg havde aldrig før prøvet at være med til en konference, så det skulle blive min første, og jeg var meget spændt på at se hvor det ville blive holdt henne.

Dagen kom hvor jeg skulle afsted til den konference i Middelfart, så jeg gjorde mig klar og kørte afsted, da jeg endelig kom til Middelfart, blev jeg meget mere nervøs, for jeg vidste jo ikke præcis hvor jeg skulle være, men jeg slog adressen op på min GPS og så kørte jeg dertil hvor den viste mig.
Da jeg kom frem, blev jeg helt mundlam, for det sted jeg skulle være var Hotel Sixtus i Middelfart. Hotel- og konferencecenter, det var helt vildt så smukt det var udefra, og jeg glemte helt at jeg var nervøs for den konference jeg skulle til, jeg gik ud af bilen, og ind på hotellet, da jeg kom ind blev jeg budt velkommen og vist hen til det store konferencelokale som jeg skulle være i, der var nogen som allerede var kommet, de så også meget forbløffet ud over at se hvor fint et konferencelokale vi skulle være i, så det var ikke kun mig.
Konferencen blev færdig og jeg skulle hjem, nu med en ny oplevelse som jeg er glad for at jeg fik lov til at få.

Konference Middelfart